Logo JJK

De betekenis van het logo van Jin Jung Kwan

    
De cirkel
Symbool voor het universum
De aarde
De school Jin Jung Kwan is erop gericht ’s werelds grootste organisatie van Hapkido te zijn en de vlag van het JJK te planten in alle landen van de wereld.
Tae Guk
Verwijst naar de vlag van Korea, de origine van het Hapkido, en de trouw naar Korea.
Koning Deva
Dit is de bewaker die de kracht heeft van de bliksem en de wijsheid bezit.
 

De Jin Jung Kwan School is erop gericht de referentie school in de wereld én de bewaker van het traditionele Hapkido zijn.
We vinden een typische houding van Hapkido “Kum Kang Jase.” Dit is een afbeelding van het Boeddhabeeld uit de grot Seokguram en dateert uit AD 774.

 

De logo's van de Jin Jung Kwan Hapkido en World Jin Jung Association zijn nu geregistreerd en beschermd als handelsmerk in de Europese Unie.   Gebruik in de Europese Unie verboden zonder schriftelijke toestemming van de Wereld Hapkido Jin Jung Vereniging

                        

De logo’s van de Jin Jung Kwan Hapkido en World Jin Jung Association zijn nu geregistreerd en beschermd als handelsmerk in de Europese Unie.

 

Gebruik in de Europese Unie verboden zonder schriftelijke toestemming van de World Jin Jung Association

 

 

 

 

 

 

JJK en logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken WHJJA in de EU en mogen niet worden gebruikt op enige wijze zonder schriftelijke toestemming van  World Jin Jung Association.

JJK en logo's zijn gedeponeerde handelsmerken WHJJA in de EU en mogen niet worden gebruikt op enige wijze zonder schriftelijke toestemming van World Hapkido Jin Jung Vereniging