Nieuws

Afgelasting Seminar 3 mei 2020

Helaas zijn we genoodzaakt om het seminar af te gelasten. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en zullen jullie op de hoogte brengen zodra een nieuwe datum bekend is.

Seminar 3 mei 2020

In mei is het weer zover. Grootmeester Lee Chang Soo zal neerstrijken in Merkelbeek. Hieronder de poster voor de voorpret!

Nieuwe Poster is klaar.

Binnenkort zijn ze er weer.

Stage GM Lee Chang Soo & GM Raphael Couet 3 mei 2020 te Merkelbeek

Op zaterdag 2 mei worden de Nederlandse Dan-examens afgenomen.  ’s Avonds wordt de jaarlijkse sponsoravond gehouden waarbij iedereen is uitgenodigd. Er worden een aantal demonstraties vertoond waarbij eenieder aan papa, mama, oma, opa of wie dan ook kan laten zien wat je het afgelopen jaar weer geleerd hebt. Op zondag wordt de stage door GM Lee Chang Soo verzorgd.Deze stage is voor iedereen toegankelijk maar zoals het hoort dienen de JJK leden zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Nederland is nog steeds uitverkoren voor het geven van de stage met GM Lee Chang Soo, waarbij Merkelbeek onder de grote namen mag vallen als Barcelona, Lyon, Geneve en Moskou mede dankzij de inzet van de vrijwilligers om de trainingen heen als de deelnemers die het beste geven tijdens de stage.  Hiermee mogen we van geluk spreken dat GM Lee Chang Soo nog steeds bereid is om ons land tijdens zijn tour aan te doen.  Bijkomend voordeel is dat de stichting dan ook de dan-examens kan organiseren tijdens zijn bezoek, en er niet door de kandidaten hoeft te worden afgereisd naar Parijs of Lyon hetgeen natuurlijk niet alleen een stuk prettiger is voor de kandidaat maar ook het financiële aspect blijft zo binnen de perken. Ook is het zo dat als zo’n dan-examen hier in Nederland gegeven kan worden je als kandidaat gemakkelijk je ouders/opa/oma/vriendje/vriendinnetje / enz. kunt meenemen om naar jou te komen kijken.

Het bestuur is intussen bezig met de voorbereidingen en we zullen jullie geregeld op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

 Jin Jung Kwan Hapkido Korea reis

Maandag 26 augustus vertrok Henny Beurskens van Jin Jung Kwan Hapkido Merkelbeek alweer voor de 6e keer naar Korea voor een intensieve trainingsstage bij GM Lee Chang Soo 9e Dan en GM Raphael Couet 7e Dan, en voor de 2e Martial Art Masterships in Chungju.

Jin Jung Kwan is de enige Hapkido stijl die nog traditioneel hard beoefend word. De 1e trainingsweek werd gevolgd door de Martial Art Masterships waar Henny als scheidsrechter door de Koreaanse organisatie uitgenodigd was.

De 2e week werd afgesloten met het 6e Dan examen Jin Jung Kwan Hapkido, dat Henny met zeer goede resultaten wist te doorstaan!

Al met al een succesvolle reis,

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, inclusief Raphael Couet, 이창수 en Alvaro Sanz, staande mensen

JIN JUNG

Update stage GM Lee Chang Soo en GM Raphael Couet

Dat de grootmeesters binnenkort weer neerstrijken in de wereldstad Merkelbeek is inmiddels geen nieuws meer. Maar de poster die bij de de Europese tour hoort is te gaaf om niet met jullie te delen.

Stage GM Lee Chang Soo & GM Raphael Couet 4 november 2018 te Merkelbeek

Op zaterdag 3 november worden in Merkelbeek de Nederlandse Dan-examens afgenomen.  ’s Avonds wordt de jaarlijkse sponsoravond gehouden waarbij iedereen is uitgenodigd. Er worden een aantal demonstraties vertoond waarbij eenieder aan pappa, oma, opa of wie dan ook kan laten zien wat je het afgelopen jaar weer geleerd hebt. Op zondag wordt de jaarlijkse stage door GM Lee Chang Soo verzorgd.Deze stage is voor iedereen toegankelijk maar zoals het hoort dienen de JJK leden zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Nederland is nog steeds uitverkoren voor het geven van de stage met GM Lee Chang Soo, waarbij Merkelbeek onder de grote namen mag vallen als Barcelona, Lyon, Geneve en Moskou mede dankzij de inzet van de vrijwilligers om de trainingen heen als de deelnemers die het beste geven tijdens de stage.  Hiermee mogen we van geluk spreken dat GM Lee Chang Soo nog steeds bereid is om ons land tijdens zijn tour aan te doen.  Bijkomend voordeel is dat de stichting dan ook de dan-examens kan organiseren tijdens zijn bezoek, en er niet door de kandidaten hoeft te worden afgereisd naar Parijs of Lyon hetgeen natuurlijk niet alleen een stuk prettiger is voor de kandidaat maar ook het financiële aspect blijft zo binnen de perken. Ook is het zo dat als zo’n dan-examen hier in Nederland gegeven kan worden je als kandidaat gemakkelijk je ouders/opa/oma/vriendje/vriendinnetje / enz. kunt meenemen om naar jou te komen kijken.


Stichting Hapkido Jin Jung Kwan Nederland is AVG-proof.

Op 25 juni heeft de stichting de AVG-verklaring ontvangen van de Stichting AVG voor Verenigingen.

Privacyverklaring


staat online.

Sinds 25 mei 2018 is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Dit heeft voor ons geleid tot een heel setje nieuwe uitdagingen. Onze stichting bestaat bij de gratie van vrijwilligers die met heel hun ziel en zaligheid dit werk doen. De AVG kent stevige sancties bij het overtreden van deze wet en dat zal er onherroepelijk toe leiden dat wij in de toekomst onze werkwijze her en der zullen moeten gaan aanpassen. Dit om de vrijwilligers, de stichting en haar leden/donateurs te beschermen zodat we onze mooie sport kunnen blijven beoefenen.

Via de link is onze privayverklaring te vinden.: www.hjjn.nl/privacyverklaring/

Veel leesplezier

Patrick Janssen


Nieuwsarchief: http://www.hjjn.nl/nieuwsarchief/